CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 19 July 2011

i want family come back ...

Hello , boring hidup 2 org je kt umah ..
xde sape nk tmnkn ...
aku rndukan my sis and bother ...
+
+
Family ...
bile lah diorg nk blik kt umah ni ..siann mak aku and dad ...
aku x tau ape nk buat ni ??
Please make me laugh in home , somebody ??
kalo die x gi kn bes ??
dpt aku main ngan dieee ...


FAMILY I LOVE YOU SO MUCH !!!!!

Monday, 18 July 2011

happy sis n therr





This is my sis . Name Erna Ezaety . Die study kt KUIM Kuala Sg Baru
Jauh la jgk smpai sane 1 hour je ...tiap ari jumaat , sabtu and ahad die balik rumah , bile smpai ari ahad akn brtolak di sane ntok blajar ...
nseb bek dpt kolej kt sini kalau x dok je le umh lepak je , haha





         this my brother . Name Shaifulnizam . die lak study kt Kolej Ketahanan          Awam  kt terengganu plk tu , blik bru kali ni , tpi mak sedih sbb jp2 mkn lpr blik kn ? lgipon aku pon syg die gak ...tpi mse antr die agk lme jgk lahh kn ? taklimat lahhh cm my sis gak .. tpi sedih bile tnggal aku jer , aku xde kwnn lgi kt umh ...
2 mnggu blik mne cukup .. huhu , lgi2 kwn die yg x rupe bikin not bikini haha
and he also make me laugh ...hehe




gmbr pon x cntik hehe , MAAPPPP !! YA ALLAH ..AMPUNKANLAH DoSa2 ABG N SIS NI ..AMIN~

Sunday, 17 July 2011

Reading Book or Bookworm


haha , bcelah buku tu ntok UPKK or Ujian 2 tu , tpi mls lahh , nk bce
x bce mak mrh plk an ?
This is my cat , my hobby is reading book with friendd , dri mne dpt xtau , die tu patung ...
tpi dpt pahala kalo treat die ni , lgipon nabi muhammad sukakan kucing yg ni , sbb die p0n ade prasaan trsendiri ,,,,



                                           OK BYE


Schooll !!!

oh no , lom study ntok school tomorrow ,
ala ,  mls nye aku nk gi sekolah esok ,
dah lah asyik blajo je xde ke ? men ke ? tido ke ? haha
tpi mmg gilerr lahh , mse ari jumatt
so very tired todayyyyyyyyyyyy


                                                              HATE SCHOOL YA !
                 OUTTA MY WAY SCHOOL !
       SEE YOU TOMORROW SCHOOLL NOT XMAS
HUAHUAHUA...

Sedih ,,,:'(

Ari ni paling sedih dgn family , coz abg da blik ganu n akk blik kt kolej ( KUIM )
ya mmg ari ni seronok bile tgk kwn pindah kt sini
tpi..... bile seorg tu dah gi sane , mule nk sedih dah ..
tpi ari ni cm xde mood jerr tauu , tinggl 3 org jer kt umh kalo ayah work 24 hours 2 org jer tnggal ,
tpi nseb bek ade org jge aku kalo x mmg sah x ade pnggnti nyer lorr...tpi bile puasa kang , bile lauk pon x abis pnye hnye gi surau tu , hidup skang ni slalu ganggu my life and          .bla..bla..bla... xtau nk ckp ape ?
skang pon cm dah mls nk men fb sbb xde kwn , kalo ade aplgi rebut arr ,

                                              K BYE ! TO MY SIS N BROTHER STUDY OR EXAM
                                                         BTOL2 K !    SEE YA !!


Jage diri bek2 kt sane  Ampun dosa saye , Ya ALLAH !

Saturday, 11 June 2011

sedih ntuk forever and ever


because im so sad and i dont know why ?
im thinking bout what in my mind ?
life is over and hopeless ..
i am trying to disappear -- do not touch me , do not talk to me ..
i am incredibly stressed out ..im so very tired , i dont like this life , i want my old life ...
kalo aku bleh ttup mlut cm ni ke " it is best if i keep my mouth shut right now 



I say " LIFE IS OVER"
dan aku tai ksedihn aku tu gemprkn alam lgii .....



THIS IS NOT WONDERFUL DAY OF MY MIND , AND DONT DISTURB ME , MY MOOD VERY NOT CONTROL TODAY !!!!!!    SORRY 



Monday, 6 June 2011

Long time no see my blogger

Hello Blogger !
i miss my blogger  ,,,and naik skolah nti 13 JUN my sis want to go KUIM ( Kolej universiti islam melaka )
and i alone with my family ,, borinkx3 !

Kalo dyeorg k antr akk aku nk follow akk aku gi sane , and jln2 ke ?
hehe , biase laa lme gi skolah lpstu ayaah cuti x bwk gi mne2 pon blik kg je
kn bes gi mne2 ke an ???

Ok lahh bye , nk wat something niehhh , hihi ;)