CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 11 May 2011

Aku engaged dgn seseorg tuh

Korang nk tau aku engaged dgn spe ?
kalo nk tahu tgklah kt facebook aku tuh ..ade nme die k !
jgn korang nk kecoh plk kang kt skolah nti phm !
nti cekgu tau mampus aku !
Hrp2 cikgu xkn xtau sbb masetu ade sorang bdk men bls surat skali brsanding kt dpn pntas juge ..
aku xnk jdi cm tuh sbb takut n mlu !
maap lah kwn kalo ade bt slh dan silap please ampunkn nye ..!
kalo korang ade slh aku maapkan tpi kalo byk bt slh aku xkn maapkn korang !
jgn fight d ' FACEBOOK plk !
karang masok dlm newspaper kang ! spe ssh ??
mak bpk korang yg ssh ..haha
forget about this ! i dont care !

Ade bdk tuh like aku auww ! aku x tau spe die tuh ? yg aku tau bdk 1 class aku tuh ..
zaman dlu die ddk sblah and then , die plk bt hal auww !
skali tgk Ya Allah ! die suke kt aku ..
aku x suke sbb die brmslh skit ..
die tuh agresif lah skit ..
mklumlah boy an ?


Lgipon , die tuh cm kuang hajau skit ! maybe , korang tau die spe ?
kalo yg xtau tuh xyah ambil pduli sngt ea ?
aku x mrh cume please lah kalo nk ambik tau diam2 je k !
Aku tkut cikgu tuh tau yg aku tuh bla ..blah ...blah ...an ?
long skit story aku ni ! sbb aku da lme aku x post kt blog yg Trcntik nie haha ( sory , aku just kidding je ..jgn jelous k ! )



Kt skolah tdi aku tgk 1 perigi tuh ..dyeorg kate kt perigi tuh ade myat tntera jepun ..so , i dont believe it !
perigi dah brzaman2 tuh ,, xkn ade ag kot ..  (meremang plk bulu roma aku neyh  )
so , aku tnye kwn aku cm ne ko bleh tau ?
cikgu zubaidah yg kate ..cikgu2 pon tau ke ?
perhhhGGG !!! siot je !
CYY je ..( cm ye ye )



1 comment: