CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 5 May 2011

byk hw ( homework )

Npe la byk hw ni ??
mlzz nk wt r ,, cm nk ponteng kls lakk bsok ,,
tpi kalo wt2 dmm bes gak haha
mlyan bdk2 ni kt skolah bsk
da lah bosan duk skolah pgi
bljr2 ... boring
kalo cuti satu thun kt bes

benti skolah lah cm ni ,, tgn x lrat nk lyn bnde ni sume tau
spe yg xnk skolah msti mak koranng bising an ?
n cikgu nk srat
surat bpk x lyn surt doktor lyn lak
kalo cm ni skolah len lah ,, mmbosnkn
x tau x !!
LBIH BEK AKU men blogger tau ,, dpt shared tntg kite n friends too ,,


Spe yg mlzz nk skolah pndai2 tnggung pndai2 jge dri ,,
haha
cm mak plk aku ni ( pasan )
haha
Ade org nk tgk blogger aku ni ,,
die sorang pompuan yg bgitu kaya ,, adelh ,,xleh tau kan ??

Maybe , aku mood x baik n confuse cause my hw tuh ,,brlmbk gilerr ,,cm bdk form 5
hahaha


thun dpn nek drjh nam lgi ssh gilerr nk mmpus siot ~~

Ari ni ari yg pling x bes dlm hdup aku cause xde sape nk lyn aku kecuali my FAMILY yg trbaek ,,dan yg trsyg lah sngt !

HAHAHAHA

Anyway , kalo tgk blogger ni !! ingt ibu korang



                                                     HAPPY MOTHER'S DAY

No comments:

Post a Comment